Over Paolo

Paolo staat voor authentiek genieten met heerlijk eten en kwaliteit. Dit zijn de ingrediënten voor een zorgvuldig samengesteld assortiment op basis van jarenlange samenwerkingen met lokale handelspartners, traditionele recepten en de rijke Mediterrane cultuur. Paolo is in 2012 begonnen als Deli di Paolo, een merknaam als hommage aan de oprichter van Bergfood, Paul van den Berg. Nu, ruim 10 jaar later, werd het tijd voor een frisse re-styling met een nieuwe merknaam: Paolo, met behoud van de kernwaarden en het familiegevoel. 

Rechts Paul van den Berg, oprichter Deli di Paolo en nu Paolo. Links Maarten van den Berg, zoon van Paul
by Paolo

Paolo is passie

De passie voor de ontwikkeling van onze producten is ontstaan toen Paul langere tijd in Italië verbleef en daar écht kennis maakte met de authentieke, Italiaanse keuken. De traditionele recepturen inspireerde hem om zijn eigen ontdekkingsreis te starten binnen de Mediterrane keuken en zo werden de eerste samenwerkingen gestart met lokale en passievolle Italiaanse productielocaties. 

Onze handelsrelaties zijn uitgegroeid tot hechte samenwerkingen, waardoor we er zeker van zijn dat we de beste kwaliteit bieden zonder af te wijken van originele, traditionele recepturen. De Mediterrane cultuur is erg familiegericht en eten brengt hen samen. De sfeer van laat eten en na borrelen met familie en vrienden zie je terug in ons Paolo assortiment, we hebben ze daarop uitgekozen! De producten van Paolo zijn dan ook niet alleen perfect voor dineren en lunchen, maar ook voor borrels en festiviteiten. We hopen dat de liefde voor onze producten je inspireert om er zelf (en met elkaar!) heerlijk van te genieten.

Paul (links) en Maarten (rechts) met bloem op het aanrecht en omhoog gegooid in de lucht

Recepten van Paolo

Met Paolo willen we iedereen laten genieten van deze smaakvolle en diverse keuken. Daarom vinden we het belangrijk om recepten te delen over hoe je heerlijk kunt koken met Paolo. Wij delen regelmatig recepten met het kookblad Foodies waar je heerlijke inspiratie uit kunt halen. Het is natuurlijk belangrijk dat je de ingrediënten voor deze recepten ook makkelijk kunt vinden. Zo is Paolo verkrijgbaar in retail, foodservice en bij maaltijddiensten. Paolo vind je in elke keuken!

Tafel met witte wijn, soepstengels, gevulde pepers, tapenade, vijgen, cherrytomaten, focaccia, olijven, olie
Koken met knoflook, ui, bietjes, rijst, peper en zout, zongedroogde tomaten en olijfolie, tapenade, wijn , tomaten

De perfecte smaakbeleving

Ons assortiment is niet alleen beperkt tot Italië. Het omvat ook producten uit Spanje, Portugal, Griekenland en Frankrijk. Ontdek en proef de passie in ons assortiment met onder andere olijven, vinaigrettes, dips, diverse toastjes en verschillende soorten groentes voor een smaakvolle ervaring.
Passie voor koken en het voortdurend ontdekken en ontwikkelen van de perfecte smaakbeleving: dat is Paolo!
 

Dankzij de recente participatie in Op Smaak B.V. integreren we productieactiviteiten in ons groeiende merk Paolo! Onder Paolo of Private Label produceren wij in Eersel heerlijke lekkernijen zoals dressings, sauzen, tapenades en dips. Alle producten zijn met zorg bereid door chefs en samengesteld met natuurlijke ingrediënten en vrij van gluten. Proef de grenzeloze creativiteit en toewijding van Op Smaak terug in onze Paolo dressings, sauzen, tapenades en dips. Geschikt voor de detailhandel en foodservice.

OpSmaak Productie